Autoschade Herstel Hacom Nijkerk

Hieronder treft u de laatste ervaringen, reviews en beoordelingen met Autoschade Herstel Hacom Nijkerk. Voor publicatie worden alle ervaringen, beoordelingen en reviews gecontroleerd door Feedback Company aan de hand van onze huisregels.

697 Reviews

Autoschade Herstel Hacom Nijkerk heeft 697 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.1 uit 10

Laatste Reviews

9.1
10

06/03/2024 19:53

Voorruit vervanging laten uitvoeren door Hacom Nijkerk. Zeer tevreden. Ik kon snel terecht en ben uitstekend geholpen en ik kreeg heel netjes vervangend vervoer mee. Reparatie was binnen een dag gebeurd en ik kreeg mijn auto gewassen en wel terug. Super service. Een aanrader bij schadeherstel!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

04/12/2023 19:41

Top ervaring! Via mijn werkgever naar Hacom Nijkerk verwezen en vervolgens alles van punt A-Z perfect geregeld.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
2

07/11/2023 22:16

Mijn ervaring met Hacom is helaas teleurstellend. Na het ondertekenen van de overeenkomst, werd het te betalen bedrag aanzienlijk hoger dan oorspronkelijk berekend en ondertekend. Dit was erg misleidend, aangezien de prijzen niet overeenkwamen met wat aanvankelijk was gecommuniceerd. Vooral de kosten die extra in rekening gebracht zijn voor een houder, die maar liefst 280 euro bedroegen, wat een derde van het totale bedrag is, leken buitensporig duur. Wat nog frustrerender is, is dat ondanks herhaalde verzoeken, ik nog steeds geen factuur heb ontvangen om de kosten te verifiëren. Ik heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen via telefoon en e-mail, maar tot op heden heeft Hacom nagelaten om de factuur te verstrekken. Dit gebrek aan transparantie en communicatie heeft mijn vertrouwen in hun diensten ernstig aangetast. Ik zou anderen willen waarschuwen om voorzichtig te zijn bij het overwegen van Hacom vanwege deze problematische ervaring. Tot nu toe nog steeds geen factuur ontvangen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
Bekijk alle reviews

of

Bezoek website